Garanția calității serviciilor

Decizia de a apela la un avocat este, cu siguranță, una dificilă, indiferent dacă ai mai apelat în trecut și ai avut unele nemulțumiri, ori dacă apelezi la un avocat pentru prima oară. Pentru a te asigura de calitatea serviciilor mele, acestea vin cu o garanție de implicare 100%, respect și confidențialitate, profesionalism, promptitudine și flexibilitate a onorariului.

Implicare 110% – am un cabinet individual, și îmi place activitatea pe care o fac, deci lucrez fiecare caz eu personal și îmi cunosc fiecare client, și sunt alături de acesta de la început până la final. Da, am norme după care lucrez, și modele de documente, ca orice orice avocat, dar fiecare client și fiecare caz e, pentru mine, important și diferit, și îl voi trata ca atare. Acesta este unul dintre avantajele apelării la un cabinet individual, vei știi exact că persoana pe care o plătești este cea care se ocupă de caz.

Respect și confidențialitate – Conform Statutului profesiei de avocat, relaţiile dintre avocat şi clienţii săi se bazează pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate şi confidenţialitate. Înainte de toate sunt om, fac avocatură cu sufletul, nu doar cu mintea și, în calitate de confident al clientului, respect încrederea pe care acesta mi-o oferă nejudecând nimic din ceea ce îmi spune și, mai ales, netransmițând informații confidențiale primite de la client decât persoanelor care au aceleași obligații de confidențialitate ca și mine.

Profesionalism – sunt tânără, dar am o bogată experiență practică obținută în firme mari și mijlocii de avocatură și consultanță din București. Astfel, sunt obișnuită să lucrez într-un mod profesionist. Acest mod de lucru poate face diferența atât într-un litigiu existent, precum un proces, cât și într-o situație comercială, precum înființări / modificări de firme, negocieri, redactare / revizuire a unor contracte.

Promptitudine – scopul meu este același cu al clientului, soluționarea în mod prompt, complet și benefic pentru client a situației juridice pe care o preiau. De aceea vă voi informa de la început complet și obiectiv despre procedura de urmat, inclusiv asupra șanselor de câștig într-un proces, vă voi răspunde la orice întrebări sincer și deschis, și la orice email în termen de 48 de ore lucrătoare de la primirea acestuia. Ca să vă asigur de implicarea mea în caz, dacă nu vă răspund în 48 de ore lucrătoare la orice email, vă voi oferi o reducere de 20% din onorariul agreat cu dvs.

Flexibilitate în stabilirea și plata onorariului

Nu te-au convins garanțiile serviciilor mele? Ești îngrijorat că nu vei fi mulțumit de ele? Pentru a te asigura de buna mea credință în relațiile dintre noi, îți ofer o garanție de flexibilitate a onorariului, prin care achiți doar o parte din onorariu în avans, și restul după ce vezi lucrarea finalizată sau procesul pe rol. Astfel, vezi pentru ce plătești înainte de a achita toții banii, și, dacă nu respect ceea ce promit, nu doar că nu îmi vei achita restul de onorariu, dar îți voi returna și banii plătiți.